BUREAU

Bloem en Lemstra Architecten is een autoriteit op het gebied van exclusieve en unieke woonoplossingen uitgestrekt over diverse schaalniveaus. Architectuur en Wonen vormen het zwaartepunt binnen het scala van gerealiseerde werken en zijn onlosmakelijk verbonden met het succes en de groei van het bureau.

Al sinds de oprichting van het bureau ervaren de architecten van Bloem en Lemstra Architecten het als een voorrecht om voor iedere opdrachtgever opnieuw een ideale woonomgeving te scheppen waar dagelijks vol genoegen in geleefd kan worden. De fascinatie om deze belangrijke rol te vervullen en keer op keer een ultieme en niet-seriematige leefomgeving te creŽren is de drijvende kracht achter ieder ontwerp.

Aangezien het fundament van een goed ontworpen woning in de levensstijl van haar bewoners ligt, richt Bloem en Lemstra Architecten zich vooral op de opdrachtgever. Door de eindgebruiker actief te betrekken in het ontwerpproces wordt het traditionele denken doorbroken en de creatieve geest geprikkeld. In combinatie met bevlogenheid en enthousiasme wordt dankzij deze krachtige samenwerking het gezamenlijke doel bereikt: het creŽren van de ultieme woonomgeving.

Het resultaat is altijd een ontwerp met een zichtbare eigenheid en het herkenbare handschrift van Bloem en Lemstra Architecten. Een signatuur die wordt gekenmerkt door eigentijdse materialen en nieuwe technieken gecombineerd met de schoonheid en kracht van oude structuren.

TEAM
WERKWIJZE
RECENSIES
PUBLICATIES
WERKENLIJST
SITEMAP